Ett brev till Amanda Kantzy.

 
 
Rätt låt för oss, Saknar dig!
 
 

Balen 2012


Myser i sängen med den här sexbomben.


En liten del av Liljeholmen.

 
 

The luckiest girl on the planet.

 


Ny kärlek

Har fått någon ny kärlek för gamla pojkband...
 
 
 
 
 

Om du var jag.

 
1. (Bakgrunden) Min favoritfärg är lila
2. (Brittiskaflaggan) När jag går ut skolan och har pluggat klart är Stor Britannien ett land jag vill flytta till.
3. (Hörselskadad) Jag är halft hörselskadad. Jag har något som heter nedsättande hörselskada, vilket betyder att jag hör bas toner bättre än ljusa.
4. (Symbol för swedish house mafia) Jag gillar deras musik...
5. (Musikhjärtat) Jag älskar musik. Rock till reggae, älskar all musik!
6. (Barnen) Det ska stå för mina vänner. Jag gillar mina vänner, dom är bra att ha.
7. (Köttbiten) Jag äter inte rött kött. Vilket betyder att jag äter kyckling och fisk, men jag är väldigt petig med kyckling. Jag vet faktiskt inte varför jag inte äter kött, det har bara blivit så. Jag har inte ätit kött sen jag gick i tvåan, vilket blir 8 år mer eller mindre.
8. (Löven) Jag älskar hösten. Tycker den är väldigt mysig helt enkelt.
9. (Min fågel) Min fågel, och nej det är inte min familjs utan det är min fågel och han heter Wille. Han är min bästavän och jag skulle inte klara en dag utan honom. Jag köpte honom i 4an så har haft honom i 6 år.
10. (Tacosbilden med -92) Min favoriträtt är tacos. Min familj har ätit det varje fredag sen 1992. Vissa tycker vi är konstiga och undrar om vi inte blir trötta på att äta det och andra tycker att det är väldigt coolt. Då tänker ni, men på punkt 7 har du skrivit att du inte äter kött, då kan jag sägar att jag äter tacos med kyckling i.
11. (Barnet i barnvagn) Det är min syster son Nahuel. Han är drygt 15 månader. Han är en rolig prick när han inte skriker och ser mej som en boxningssäck.
12. (Häxan, Kronan & Släktträdet) Släktträdet står för att jag är intresserad i släktforskning. Och kronan och häxan står för att i min släkt har vi varit allt du kan tänka dej. Jag har varit bonde, adel, kunglig, riddare, häxa osv. Jag tycker det är intressant och få veta lite vart man kommer ifrån. Min mamma har släktforskat ända bak till 900 talet vilket är väldigt långt bak och väldigt mycket gubbar. Jag kan också avslöja att min familj har varit incest på hög nivå så det är nästan äckligt! Senast min släkt var kunglig var i Färöarna på 1100 talet, men innan har det även varit i Stor Britannien, Polen, Danmark, Norge, Holland och Sverige, men det är alltså innan 1100 talet. Om man ska titta på var min släkt är idag så kan jag säga att jag är då släkt med Anja Persson, Roger Ponate och Plura m familj, och det är bara några av så många. Min släkt har även byggt mycket som tex The Tower of London. På ett sätt tycker jag att det är väligt cool att få veta det här grejerna men det är också väldigt läskigt, för att från att vara kunglig i hela Norden och Stor Britannien till att vara ingen och bo i en liten blå låda i Sverige, och det inkluderar båda mina föräldrars sida att har varit kunglig. Vad hände egentligen?

RSS 2.0