Det är inte jag det är stan som är känslokall.

Jag har rannsakat mig själv
så många gånger att ett antal aldrig stämt
har dämpat ångest med mitt manskap varje helg
och kommit fram till att mitt ansvar vart ett skämt

Man blir formad av staden som äter upp en
och näsan den vädrar misär i luften
förnuftet, försvunnen det är borta med vinden
tävlar mot tiden men klockan den vinner

Vill bara lämna allt
för det var längesen jag kände mig hemmastadd
när värmen är borta förändras man
det är inte jag det är stan som är känslokall
 
 

Make it feel like the first time.

 Mina fina Jonas bröder med ny musik, enjoy! 

What´s new pussycat?

"Man ska se skillnad på ens vänner och ens polare" den här meningen är en av dom som sitter i mitt huvud hela tiden. Det var Elin som sa den till mig i sommras och den kunde inte vara mer sann. Jag har gått igenom mycket, både små och stora grejer i mitt liv. Innan sommaren gick jag igenom två stora och sorgliga saker som har påverkat mig väldigt mycket. Och i sånna här situationer märker man verkligen vem som är ens vänner och vem som är ens polare. Jag kännde inte Elin ibörjan av sommaren, första gången jag träffade henne var i våras och då skulle man nästan säga att vi klickade direkt. Och som jag redan sagt har hon blivit en av de viktigaste personerna i mit liv nu.
 
Genom den här perioden fick jag reda på vilka mina vänner är och vilka som bara vill veta vad som har hänt och sen skiter i vilket. När man tänker efter vilka ens riktiga vänner är märker man att man faktiskt inte har så många, jag har 3. Vilket en av dom kan jag spendera hela dagen med men dom andra två träffar jag en till två gånger i veckan om inte mindre. Sååå varför skriver jag det här då? Jo, för jag vill att ni som läser det här också ska tänka på vem som är era riktiga vänner, de som kommer stå kvar hos dig vad som än händer, små som stora problem. Ni vill inte sitta i en situation sen när ni inte har eller kännar att ni inte har någon att prata med. Tro mig, jag har suttit där flera gånger och det är inte alls kul. Mitt "tips" är då nu, tänk två gånger innan du berättar nått personligt för en person som kanske inte bryr sig ett shit!
 
Det kanske blir en sånn situation som jag hamnade i, som fortfarande gör ont. Det finns bra dagar men det finns även dåliga, de dåliga är bara för jävliga och då har jag tur med att jag har de 3 som jag har!
Ta det inte fel med att man bara ska ha vänner, utan man ska ska ha minst lika många polare, om inte mer. Jag har polare som är sköna och hänga med men jag har även lärt mig vem jag ska dela den mer personliga och jobbiga delarna som man går igenom. Så tänk gärna efter själv nu vem som är dina vänner och vem som är dina polare... Det kommer lätta för dig i framtiden om du går igenom nått jobbigt!

I realize that I didn't fit in.

Looking back at a life on the other side
I realize that I didn't fit in
Didn't hate it, but I didn't quite relate it
To my precious little world.

So long live the reckless and the brave
I don't think I want to be saved
My song has not been sung
- All Time Low
 

mina sommarlovs låt-plågor.

    
     

Andra ring.

Tjoohoo, yes då har man börjat tvåan i gymnasiet! Fan så party. Har inte uppdaterat pga att jag inte har haft internet eller ork på sistonne men nu så.
 
Hade jätte kul i Sollefteå, först med Lovisa och sedan med familjen och släktingar. Hade jätte mysigt! Om jag ska sammanfatta hela lovet så kan jag säga att det har varit en av de bästa. Konserter, fester, familje mys och vänner... fan rätt schysst egentligen! Har för det mesta spenderat lovet med Elin, hon har blivit en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag tror inte jag skulle kunna vara utan henne nu, jag menar... vi har typ bott på varandra det här lovet så det är svårt nu när skolan har börjat igen och vi bara kan ses på helgerna. Men det löser vi, vi är ju trotsallt chipongvänner!

RSS 2.0