The fire beneath my feet is burning bright.

 

But just remember, some come, some go.

"This life is what you make it. No matter what, you´re going to mess up sometimes, it´s a universal truth. But the good part is you get to decide how you´re going to mess it up.
Girls will be your friends- they will act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything- they´re your true best friends. Don´t let go of them. Also remember, sister make the best friends in this world.
As for lovers well, they´ll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them- actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can´t give up because if you give up, you´ll never find your soulmate. You´ll never find that half who makes you whole and that goes for everything.
Just because you fail once, doesn´t mean you´re gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always belive in yourself, because if you don´t, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importanly, keep smiling, because life´s a beautiful thing and there´s so much to smile about."
- Marilyn Monroe

I know, we´re Inseparable.

Nu, snart ska jag åka till Sandra och ska sova där inatt med Amanda också. Ska bli super mysigt! Har inte umgåts på jätte länge alla tre så kommer säkert bli massor med snack. Love it. Senare imorn ska jag vidare och träffa Elin, vet inte riktigt vad vi ska göra med roligt kommer de nog bli. Har alltid kul med min chipong föfan! 
Just nu sitter jag och diggar till Jonas Brothers och får massor med nostalgi, lols. Får typ sug ibland och vill bara lyssna på gamla låtar och minnas, nej nu kom jag av le track som jag skulle skriva om men ha ett bra lov eller nått då, för jag kommer ha det! Yäz.
Ja, det är tur man går igenom puberteten iallafall... HA.

No saints without sinners.


 

But we knew we had to say goodbye.


Save Rock and Roll.

Mitt nya band som jag har börjat drog lyssna på, looove it! Fall Out Boy, för ni som inte vet. 
 

Mean Tweets.

Halloj i stugorna, tycker ni ska titta på de här klippen. Ganska roliga ändå, mehehe! #tisdagskul eller nått...
 

10 maj 2014.

10 maj 2014. Årets händelse som jag planerar redan nu. Taggar till och är bara glad när jag tänker på det. Jag och Lisa ska på Justin Timberlakes konsert här i Sverige, är så glad! Justin har alltid varit en person som jag har lyssnat på, dansat till och sjungit till, maajgaaad. Nu är jag bara lycklig och glad, och det kunde inte bli bättre än så som jag mår nu. Inte bara för konserten utan för allt, mår bara bra och så stolt över mig själv för att jag äntligen har tillåtit mig själv att vara glad igen!

Allt är för bra nu.

Min bleka kind är svart av smink
Hör hela huset sova tungt
Finns inget jag behöver som är någon annanstans
Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals
Jag reser mig ur våran säng, lämnar dig sovande min vän
Jag smyger över golvet, ser solen stiga upp
I samma stund så vet jag att allting har ett slut

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu
Allt är bra nu

Festen har dött för längesen
Soffan har blivit till en säng
Jag lånar någons stövlar i storlek 45
Går ut genom dörren och där är sommaren
I gräset sover någon än, ser ganska obekvämt ut men
Jag knäpper några bilder och skrattar för mig själv
I samma stund så vet jag att allting har ett slut

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu
Allt är bra nu

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet
Allt är för bra nu
Allt är bra nu
- Veronica Maggio ft Håkan Hellström

My toughest enemy's is in the mirror, would you look at that?


I´ve turned into someone else.

Förra veckan va en jobbig vecka. Det har varit som en svart krig i min huvud, och det sitter fortfarande kvar. Bara det att det låter mig vara för en kort tid och sen börjar allt om på nytt. Jag vet att jag har flera att prata med och som lyssnar på vad jag har att säga men det hjälper inte. Jag har mina monster som jag måste slåss mot själv, för det är ingen som förstår mina monster på det sättet som jag gör. Alla har sina egna monster och förut kunde jag skilja på mina och på andras, det kan jag inte längre.
 
I 3 veckor har det varit förjävligt i mitt huvud och nu är det äntligen tyst och lugnt. Jag kan koncentrera mig, jag behöver inte gråta mig till sömns och jag behöver inte oroa mig om att vakna upp mitt inatten och är orolig för allt.
Men jag vet att när jag mår som bäst kommer jag falla över kanten och slåss mot mina monster igen, och det är det jag är rädd för. Jag gillar dom inte. Dom gör så jag blir osäker och inte orkar göra nått annat än att ligga under täcket och bara va. Jag är inte arg på nån, jag är inte glad på nån. Jag orkar bara inte vara trevlig hela tiden. Dom som tror nått annat får väll göra det men då får ni även tänka på att alla har sina monster som de slåss mot, jag är inte annorlunda från någon annan som har problem. Jag vet och känner att jag inte är samma person som jag var för ett år sedan, men vad kan jag säga? Personer förändras och om du inte gillar den jag är nu behöver du inte umgås med mig, det är ingen som tvingar dig. Jag kommer aldrig bli den person jag var då, jag är den jag är nu. Jag har fått in rutiner, så nu ska jag bara vara glad och glöma mina monster och se det som att dom aldrig kommer tillbaka mer igen!
 
"If you're trying to find pity
Well, you need to look somewhere else
'Cause I surely can't help you
I'm hurting myself
I've turned into someone else" - Miley
 

I couldn't live without you now.


Learn the difference.

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appriciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."
- Marilyn Monroe

RSS 2.0